Aktivitetskort om små dyr, luft og vind

kr.1.799,00

Med de 12 kort bliver det nemt at gennemføre natur og scienceaktiviter for det pædagogiske personale i dagpleje og dagtilbud med børn i alderen 1,5 til 5 år.

Det kræver ikke nogle særlige materialer, da aktiviteterne er udviklet, så det kræver et lille ressourceforbrug. Aktiviteterne kan gennemføres med de materialer I har i institutionen/dagplejen i forvejen.

Alle aktiviteter er udviklet ud fra tanken om “leave no one behind”.

Derfor er der fokus på aktiviteter, der kan gennemføres af alle i personalegruppen og med mulighed for, at alle børn kan deltage.

Beskrivelse

Her får I ialt 12 laminerede og grafisk flotte kort, der har 2 sider. Kortene er delt ind i aktivitetskort, faktakort og hjælpekort.

Herudover får I også en robust og flot 40 x 40 cm væddeløbsbane, der er nem at tage med på legepladsen og i skoven.

Kortene er udviklet, så det er nemt for det pædagogiske personale at gennemføre natur og science aktiviteter. Kortene er laminerede og kan bruges mange gange henover året.

Aktiviterne kan gennemføres på alle årstider (vinter er undtaget). De er udviklet, så der er inspiration til konkrete aktiviter, men de giver også anledning til selv at finde på andre aktiviteter. Kortene tænkt som en ramme, der skal skabe tryghed for børn og personale, når alle ved, hvad der skal ske og alle ved, hvad der forventes af dem.

Det er de samme kort, som dem der er i aktivitetskassen.