20 timers natur og scienceaktiviteter – lige til at gå til!

Skaber rammen om et godt læringsmiljø

Jeg har udviklet en unik aktivitetskasse til dagtilbud, et fælles tredje, som børn og personale kan bruge, udvikle videre på og blive inspireret af. Aktivitetskassen er udviklet så alle, nemt, kan gennemføre aktiviteter udendørs med afsæt i læreplanstemaet for natur, udeliv og science.

I sparer tid på planlægning, og kan være sikre på, at I tilbyder børnene genenmtænkte og lærerige aktiviteter – på en nem og meget overskuelig måde.

Kassen skaber grobund for nærvær, fordybelse, nysgerrighed, leg og undersøgelse. Den hjælper personalet med at rammesætte et læringsmiljø, hvor alle børn har mulighed for deltagelse

Aktiviteterne kan både bruges enkeltvis, men også i forbindelse med et længere forløb.


Pris for hele kassen DKK 2245 kr. ex moms/

BONUS

Gratis 5 min gennemgang af kassen

Bestil aktivitetskassen direkte ved at trykke her

Eller kontak mig for mere information på kontakt@vinkelman.dk

eller tlf. 30 30 48 24

Indhold og fakta

Kassen indeholder

  • 9 aktivitetskort om små dyr, vind, luft, raket & sproglig naturbingo
  • 2 faktakort
  • 1 skabelon til en propel
  • 1 bentællernøgle
  • 6 lupglas
  • 2 forstørrelsesglas
  • 1 aktivitetsdug – væddeløbsbane til små dyr
  • 1 mulepose

Hvad kan aktivitetskassen hjælpe jer med?

Aktivitetskassen kan bruges til at skabe rammen for et inkluderende læringsmiljø, hvor alle børn opnår deltagelsesmuligheder. Materialet indeholder aktiviteter, der styrker børnenes samarbejde, venskaber og nysgerrighed.

Når vi involverer børnene – udvikler de sig

25 år som naturfagslærer og pædagogisk konsulent har givet mig erfaring med børns leg, læring og udvikling i fællesskaber. Når børn leger og lærer gennem deres egne oplevelser og erfaringer, husker de det bedre. Den læring de får gennem deres krop og sanser i naturen, husker de bedre, end den leg og læring de opnår ved at lytte.

Børn der trives udvikler sig mest

Min viden som kandidat i pædagogik og min praksiserfaring har lært mig, at børn skal trives, føle sig accepteret, involveret i det fællesskab, hvor de befinder sig for at udvikle sig. Derfor skal børn tilbydes flere og hyppige deltagelsesmuligheder i alle aktiviteter. Det bidrager materialet til.

 

Klik her for at se en præsentationsvideo af kassen!


Udgivet

i

af

Tags: